AquaFitnessTrainer A

(Advanced Trainer)

Duur:
Twee dagen

 

Voor wie:
Iedereen die in het bezit is van het AFT B-certificaat en zich verder wil verbreden. Met deze training heb je de cyclus compleet en heb je een degelijke theoretische onderbouwing voor het geven van goede wekelijkse lessen.

 

Marliesles

Inhoud:
In deze opleidingsdagen leert de lesgever omgaan met de speciale doelgroepen (senioren als hoofdinsteek) en verbreed zich nog meer in de lesgeeftechnieken op de kant. Het werken met materialen op een juiste, verantwoorde manier is een groot deel van de opleiding en er wordt nog dieper ingegaan op het menselijk lichaam om tot een goede, deskundige lesgever te komen.

 

Toets:
Deze training wordt afgesloten met een (kleine) toets, op de tweede dag. Bij het behalen van deze toets, is iemand AquaFitnessTrainer A.

 

Doorgroeien:
Bij het behalen van het certificaat AFT A, kan worden deelgenomen aan het AEA-examen.

 

Prijs:
Zie overzicht prijzen

 

Data en locatie:
zie rechts of onderaan deze pagina

 

Inschrijven:
Om in te schrijven voor deze opleiding kan een mailbericht gestuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., met vermelding van naam, geboorte datum en mailadres van deelnemer. Vermeld ook gelijk de juiste factuurgegevens inclusief mailadres.

Naar boven