SAF AQUA DrumsVibes ®

SAF

Dit concept is een uniek aquafitness programma dat de ritmes van drums, veel plezier en een goed gebalanceerde training combineert.
Er wordt extra met de weerstand van het water gewerkt, door toevoeging van de speciaal (voor water) ontworpen sticks. Door de vernieuwende oefenstof, in combinatie met de basisbewegingen van aquafitness, is het meer dan een fantastische beleving. De opleiding wordt gegeven in ondiep water, maar er kan ook in diep water worden gewerkt! Iedere deelnemers krijgt een eigen set DrumsVibes sticks, een digitale manual en er is een certificaat voor iedereen die 100% actief aanwezig is!

 


Kijk voor nog meer informatie op de Facebook pagina van SAF AQUA Drums Vibes of de SAF aqua DrumsVibes Nederland.
Er is ook een gesloten groep voor instructeurs uit Nederland en België, waar je lid van kan worden na certificering.
De website www.drumsvibes.com is voor iedereen te bekijken! Het is een ongelooflijke hit wereldwijd, dus wacht niet te lang met je aanmelding!

 

Maak je klaar voor een wervelende training, met sticks, op bijzondere drum- & beats muziek! Leer in deze dag alle ins en outs van dit allernieuwste programma.

 

Prijs:
Zie overzicht prijzen

 

Data en locatie:
zie rechts of onderaan deze pagina

 

Inschrijven:
Om in te schrijven voor deze opleiding kan een mailbericht gestuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., met vermelding van naam, geboorte datum en mailadres van deelnemer. Vermeld ook gelijk de juiste factuurgegevens inclusief mailadres.

Deze training is inclusief de (digitale) manual (in het Nederlands / Engels op aanvraag), je eigen set DrumsVibes Sticks.
 
 
 
Ook al is de opleiding niet van Kataqua zelf, toch gelden ook voor deze training de algemene voorwaarden van Kataqua.
Deze training wordt gegeven door Katrien Lemahieu, MasterTrainer DrumsVibes.
Naar boven